• Driekus Sint Michielsgestel

  30 oktober 2021

  Vanaf week 44  komt mijn small art en andere kleine kunstwerken te liggen bij Driekus in Sint Michielsgestel Een 90m2 cadeauwinkel met Curiosa, Cadeaus en Kunst.
  Een prachtige zaak, de moeite van een bezoek waard met volop parkeer gelegenheid.

  Een schilderij met auto onderdelen heb ik aangemeld voor de tentoonstelling Car art. Een tentoonstelling in 2022 in het teken van kunst rondom auto's. Afwachten of hij in de tentoonstelling wordt opgenomen.

   

   

  Lees meer >> | 8 keer bekeken

 • Mussenproject

  1 oktober 2021

  Deze week weer begonnen met het Mussenproject. Het project loopt wat vertraging op omdat de mussen eerder uitvliegen dan de bedoeling was, zodat ik weer doeken ben gaan prepareren voor de voortgang van het project. Deze week 2 doekjes afgemaakt en de volgende staat in de steiger om afgemaakt te worden.

  Delfts blauw op een klein paneel, de volgende uitdaging. De manier om de small art/kunst door de brievenbus te gaan presenteren wordt verder uitgewerkt.

   

  Lees meer >> | 17 keer bekeken

 • Kunst aan de kust

  22 augustus 2021

  3 dagen Kunst aan de kust in Zoutelande zijn druk bezocht. Onze locatie bij de kookboerderij in Biggenkerke was een prachtige omgeving waar de kunst mooi uitkwam. 
  De workshop realistisch schilderen was een succes en er zijn mooie werken gemaakt n.a.v. de opdracht: vul je eigen bordje. Je leerde een bordje schilderen op een paneel en die met je eigen inspiratie te vullen met je ontwerp. 
  Er zijn al aanmeldingen voor volgend jaar om weer mee te doen aan de workshop.


  Meerdere  kunstwerken van mij hebben een nieuwe eigenaar gekregen. 

  Lees meer >> | 33 keer bekeken

 • Verkocht

  6 augustus 2021

  Vandaag heb ik mijn eerste schilderij verkocht bij Store 17 in Katwijk aan zee. Er is veel belangstelling voor mijn kunstwerken, de eigenaar is ook heel enthousiast.

  Lees meer >> | 37 keer bekeken

 • Kunstroute Kunst aan de Kust

  2 augustus 2021

  De schilderijen staan al klaar om "deel te nemen" aan de kunstroute Kunst aan de kust in Zoutelande. Het blijft moeilijk om te bepalen wat wel of wat niet meegaat, uiteindelijk een mooie selectie gemaakt wat een goede doorsnee maakt van mijn werk.

  Kunst via de brievenbus loopt ook goed. Iedere dag maak ik een small art schilderijtje, die te koop zijn bij o.a. bij Store 17 in Katwijk aan Zee en in de Kunstwinkel in Vught. Ik ben in onderhandeling met bedrijven voor meerdere verkooppunten. 
   

   

   

  Lees meer >> | 30 keer bekeken

 • Store 17 Katwijk en 50 TintenGroen 2021

  13 juli 2021

  Vervolg van Store 17 Katwijk

  Vandaag zijn de schilderijtjes naar Katwijk aan zee verstuurd. Op naar een productieve samenwerking.

  50TintenGroen 2021

  De 3 daagse workshop bij de ijsboerderij van Rooy in Vught zijn wederom weer leerzaam, inspirerend en gezellige dagen geweest. Iedereen heeft genoten. In goede gezondheid op naar 2022.

  Mussen uitgevlogen, deze keer naar Drenthe

  De mussen, love in the Sky zijn uitgevlogen naar Drenthe. Ze krijgen daar een nieuw "nest".

  Nieuw schilderij met mussen staat in de steigers.

   

  Lees meer >> | 36 keer bekeken

 • Store 17, Katwijk aan zee

  30 juni 2021

  Vandaag heb ik een contract gesloten met Store 17 in Katwijk aan zee, waar vanaf juli 2021 mijn "small art" en olieverf schilderijen op paneel 20x20 cm met verschillende onderwerpen worden aangeboden. De eigenaar en ik hopen op een productieve samenwerking. Mocht je in de gelegenheid zijn, breng dan een bezoek aan Store 17 voor een bijzonder kado en nog veel meer.


   

  Lees meer >> | 53 keer bekeken

 • De kracht van het nu

  2 juni 2021

  Er is een nieuwe weg ingeslagen, van beeldende kunst docent naar docent coaching. De kracht van het nu. Een andere benadering om dichter bij jouw kunst te komen. 

  Heb je hulp nodig om je verder te inspireren  in jouw schilderkunst of je zit vast, art block, of je wilt jouw hoofd leegmaken door met verf en een kwast aan de gang te gaan, neem dan kontakt met me op.

  Mijn motto is: Als je doet wat je kunt, moet je niet verder zoeken. Blijf bij jezelf, ontspan je, het is goed als je het gevonden hebt en mis het mooie niet wat aan je voorbij komt. 

   

   

   

  Lees meer >> | 49 keer bekeken

 • Kunst aan de kust

  28 mei 2021

  Kunst aan de kust in Zoutelande gaat weer door. Vorig jaar is het afgelast vanwege Corona en dit jaar doe ik weer mee en ben ik te vinden met mijn kunstwerken bij de Kookboerderij in Biggenkerke.

  Vandaag te horen gekregen dat ik 4 kunstwerken verkocht heb. Leuk bericht en het enthousiastme over mijn schilderijen is altijd fijn om te horen. De kunstwerken komen te hangen in Drenthe.

  Er staan hele grote doeken te wachten totdat er een lik verf op komt. Atelier is opgeruimd, dus er is weer ruimte gekomen om aan de grote doeken te beginnen. Wordt vervolgd.

  Lees meer >> | 58 keer bekeken

 • Nieuwe eigenaar

  15 mei 2021

  De kunstwinkel in Vught heeft een nieuwe opzet en Willem is een enthousiaste eigenaar die de kunst van zijn cliënten aan een nieuwe eigenaar koppelt. Zo heeft een mijn schilderijen (gemengde techniek) Tea time een nieuw huis gekregen. Bedankt Willem.

  Ik heb ook een nieuwe opzet, "kunst via de brievenbus". Hiermee kan small art met maten tot 20x20 cm via de brievenbus verstuurd worden. Zo zijn er vandaag 2 schilderijtjes, meisje met een groene sjaal 10x10 cm verkocht en verstuurd in kado verpakking via brievenbuspost.

  De rode uien staan nog in de steigers te drogen, nog wat laatste likjes verf en dan kunnen ze naar de galerie.

   

  Lees meer >> | 65 keer bekeken

 • Meer blogs >>