Sinds gisteren is door de regering bekend gemaakt dat de richtlijnen zijn versoepeld ivm Corona. Dit houdt in dat wij de mogelijkheid zien om verder te gaan met de voorbereidingen voor 50TintenGroen.

Er zullen wat aanpassingen moeten plaatsvinden, zoals 1,5 meter uit elkaar  om te schilderen en  als je hoest, niest of koorts hebt, mag je niet meedoen. Verder zullen er maatregelen getroffen worden om op afstand met elkaar het aspergemenu te nuttigen. Ook hier kan met aanpassingen de aspergemaaltijd doorgang vinden. Rekening houden met elkaar en op 1,5 meter afstand. Gezelligheid maken we ook met elkaar en dat zit wel goed.


We wachten nog met het definitieve besluit om het door te laten gaan tot de 1e week van juni, dan moeten alle richtlijnen van juni  duidelijk zijn omtrent het coronavirus.

Afgelopen week begonnen  met het schilderen volgens het Zorn palet. Dit wil zeggen dat je met 4 kleuren een schilderij maakt. Mijn kleuren bestonden uit Evory zwart, licht rood, oker geel en titaan wit. De resultaten staan bij recent werk, portret. Leuk om uit te proberen, niet gemakkelijk.