Sinds november 2018 exposeer ik in een industriële bloemenzaak Erica bloemideeën in Dordrecht. Er komen zoveel mooie reacties op de schilderijen, dat Armand, de eigenaar en ik besloten hebben om deze expositie voort te zetten. Ik ga wel wisselen van schilderijen en mijn project zonnebloemen zal een mooie plek krijgen in deze prachtige bloemenzaak.

50 Tinten Groen staat volop in de belangstelling en heeft een stormloop van aanmeldingen gekregen, zodat Joke en ik besloten hebben een wachtlijst te  maken. We willen iedere deelnemer aandacht geven zodat we een niet te grote groep willen hebben. Misschien dat we in 2020 een tweede weekend 50 Tinten groen starten.

Corine van Wijk, theewinkel Ravensteijn is op bezoek geweest in mijn atelier om afspraken te maken voor komende expositie in haar thee-servies-vintage winkel. De verbouwing nadert het einde en in de zomer zal de winkel open gaan met een verkoop expositie van mijn schilderijtjes. Een officiële opening volgt dan nog. 

Kunstroute Zoutelande is volop in beweging en zodra alle gegevens correct zijn van de deelnemers, worden de boekjes  gedrukt. Hierbij zal de info over mijn workshops stilleven schilderen vermeld worden en kunnen de aanmeldingen binnen komen.

 

Reageer op dit bericht